Adana Demirspor’dan Trabzonspor mağlubiyetine sert tepki

Süper Lig’in 34. Haftasında evinde Trabzonspor’a 1-3 mağlup olan Adana Demirspor’da Başkan Murat Sancak, karşılaşmadaki hakem kararlarına tepki göstererek ”Statta olsaydım 3 tane televizyon kırmıştım. Maalesef cezalı olduğum İçin kıramadım. Beşiktaşlılar kusura bakmayın; tiyatro seyretti tüm Türkiye! Ne diyeyim şimdi hazır ve nazır bekliyorlar ceza vermek için” açıklamasında bulundu.

Spor Toto Süper Lig’in 34. haftasında Adana Demirspor evinde Trabzonspor’u ağırladı. Abdullah Avcı yönetimindeki Karadeniz temsilcisi karşılaşmadan 3 puanla ayrılarak şampiyonluk yürüyüşünü sürdürdü.

Karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, 1-3’lük mağlubiyete sert teki gösterdi.

Sancak açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

”Statta olsaydım 3 tane televizyon kırmıştım. Maalesef cezalı olduğum İçin kıramadım. Beşiktaşlılar kusura bakmayın; tiyatro seyretti tüm Türkiye! Ne diyeyim şimdi hazır ve nazır bekliyorlar ceza vermek için. Söylenecek şeyler söylendi. Ama kimsenin hakkı kimsede kalmayacak.

Provoke edilmek istenildi ama sağduyulu taraftarımız bu oyuna gelmedi. Sağ olsunlar kursaklarında kaldı. Amaçlarına ulaşamadı. Onlar kendilerini biliyorlar. Gün ola hayır ola. Onurlarıyla eksiklere rağmen mücadele ettiler, takımımı tebrik ediyorum”

YouTube video

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.