Alp Navruz’dan Ayça Ayşin Turan’lı romantik paylaşım

Ada Masalı dizisindeki rol arkadaşlığı aşka dönüşen Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan aşkı tam gaz devam ediyor. Alp Navruz, sosyal medya hesabının hikaye bölümünden sevgilisi Ayça Ayşin Turan’la çekildiği kareyi takipçileri ile paylaştı.

Ada Masalı dizisinde başrolleri paylaşan Alp Navruz ile Ayşa Ayşin Turan’ın set aşkı gerçek oldu. Bir süredir aşk yaşayan Alp Navruz ile Ayşa Ayşin Turan ilişkisi hız kesmeden devam ediyor.

Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz ikilisinden paylaşım geldi. Yakışıklı oyuncu Alp Navruz, sevgilisi Turan ile çekildiği kareyi, Instagram hesabının hikaye bölümünden takipçileri ile paylaşmayı ihmal etmedi.

Navruz, sevgilisiyle çekildiği romantik karesini “Sevgi dolu” başlığıyla yayınladı. Navruz’un paylaşımı takipçilerinden büyük ilgi gördü.

İşte Alp Navruz ile Ayşa Ayşin Turan’ın romantik paylaşımı…

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.