Acun Ilıcalı ile aşk yaşadığı iddia edilen Çağla Ayça Altunkaya kimdir?

Acun Ilıcalı ile aşk yaşadığı iddia edilen Çağla Ayça Altunkaya ismi magazin gündeminden düşmüyor. Son olarak Ilıcalı ile Haziran ayında çekildikleri fotoğrafı ortaya çıkan Çağla Ayça Altunkaya kimdir? Çağla Ayça Altunkaya kaç yaşında ve nereli?

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile ilişkisi olduğu öne sürülen Çağla Ayça Altunkaya sosyal medya kullanıcıları tarafından mercek altına alındı. Peki, magazin gündeminin dikkat çeken isimlerinden biri haline gelen Ayça Çağla Çağla Ayça Altunkaya kimdir? Çağla Ayça Altunkaya kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar…

YouTube video

ÇAĞLA ALTUNKAYA KİMDİR?

Hemşirelik okulu mezunu olduğu belirtilen Çağla Ayça Altunkaya, çocukluk yaşlarından bu yana basketbolla ilgileniyor. 50 yaşındaki Ilıcalı ile sevgili olduğu iddia edilen Çağla Ayça Altunkaya’nın çıkan aşk haberlerin ardından sosyal medya hesaplarını gizlemesi dikkat çekti.

blank
Çağla Ayça Altunkaya

ÇAĞLA AYÇA ALTUNKAYA KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

Çağla Ayça Altunkaya, 1999 yılında dünyaya geldi. Yalova’da yaşadığı bilenen Çağla Ayça Altunkaya‘nın hayatı hakkında çok fazla detay bilinmiyor.

Çağla Ayça Altunkaya

ESTETİKSİZ FOTOĞRAFLARI OLAY OLDU!

Şeyma Subaşı ile uzun yıllar aşk yaşayan Acun Ilıcalı, bir buçuk sene evli kalmanın ardından sürpriz bir kararla tek celsede boşanmış, ikilinin ayrılıkları uzun süre magazin gündemini meşgul etmişti. Boşanmanın ardından ismi birçok kişiyle anılan Acun Ilıcalı‘nın kendisinden 30 yaş küçük Çağla Ayça Altunkaya ile aşk yaşaması dikkat çekti.

Çağla Ayça Altunkaya

Bu aşkın ardından sosyal medya kullanıcıları Altunkaya’yı mercek altına aldı. Twitter’ın estetik avcısı olarak bilinen Estetik Facts hesabının, Çağla Altunkaya‘nın küçüklük fotoğraflarını ortaya çıkarmasıyla genç ismin geçirdiği değişim gözler önüne serildi ve sosyal medyada gündem oldu.

Çağla Ayça Altunkaya

Çağla Ayça Altunkaya’nın estetiksiz halini görenler, genç kadının değişimine şaşırdı. Koyu saçlarına veda eden Çağla Ayça Altunkaya‘nın, ufak tefek estetik müdahalelerle büyük bir değişim yaşadığı konuşuluyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.