Leonardo DiCaprio, 10 yıl sonra itiraf etti!

Leonardo DiCaprio’dan Inception hakkında gecikmiş bir itiraf geldi. Aktör, filmin vizyona girmesinden 10 yıl sonra “Inception’ın sonu hakkında hiçbir fikrim yok,” açıklamasını yaptı.

Christopher Nolan’ın 2010 tarihli filmi Inception (Başlangıç), genel yapısıyla ama özellikle finaliyle kafalarda derin soru işaretleri yaratmıştı. Soru işaretleri, aradan geçen 10 yılda ortadan kalkmış değil.

Şimdi tartışmaları daha da alevlendirebilecek bir açıklama var, sahibi de filmin başrol oyuncusu Leonardo DiCaprio.

blank
Inception (Başlangıç)

Aktör, bir podcast programında yaptığı 10 yıllık gecikmiş itirafında Inception‘ın çekimleri sırasında filmle ilgili çoğu şeyi anlamlandıramadığını, finali hakkında da hiçbir fikrinin olmadığını söyledi.

Leonardo DiCaprio, “Neler oldu? Hiçbir fikrim yok. Bazen yalnızca karakterinize odaklanırsınız. Aslında konuyla alakalı gibiydim. Ama iş Christopher Nolan’a, aklındakilere ve bunların nasıl bir araya geldiğine gelince herkes sürekli olarak bulmacayı çözmeye çalışıyordu,” dedi ve ekledi: “Sanırım filmin sonu seyirciye göre değişir.”

Christopher Nolan’ın yazıp yönetiği dört Oscar’lı bilimkurgunun konusu şöyle: Yetenekli hırsız Dom Cobb’un uzmanlık alanı, zihnin en karanlık ve savunmasız olduğu rüya görme anında, bilinçaltının derinliklerindeki değerli sırları çekip çıkarmak ve onları çalmaktır. Cobb’un nadir yeteneği, onu kurumsal casusluğun tehlikeli yeni dünyasında aranan bir oyuncu haline getirir ama bu durum, sevdiği her şeye mal olur. Cobb’a kurtulmasını sağlayacak bir fırsat sunulur. Ona hayatını geri verebilecek son bir iş… Tabii eğer başlangıcı tamamlayabilirse. Mükemmel soygun yerine, Cobb ve takımındaki profesyoneller, bu kez tam tersini yapmak zorundadır; görevleri bir fikri çalmak değil onu yerleştirmektir. Eğer başarırlarsa, mükemmel suç bu olacaktır…

Başlangıç’ta Leonardo DiCaprio‘nun yanı sıra Michael Caine, Cillian Murphy, Ken Watanabe, Joseph Gordon-Levitt, Ellen Page ve Marion Cotillard gibi yıldız isimler rol alıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.