Erdem Yener yepyeni albümü Çıplak’ın ilk klibini Gece isimli şarkısına çekti

Berent Baytekin’in yönetmenliği ve Firar Güney Kayran’ın görüntü yönetmenliğinde çekilen klip; toplamda iki günde Tuzla,Şile ve Ümraniye Platoları olmak üzere üç ayrı mekanda çekildi.

Erdem Yener ve müzisyen arkadaşlarının da sahnelerinin bulunduğu klipte; Onat Bulut, Doğa Bursalı, Özge Özbay, Emre Uğur Sezgin ve Sema Arslan dört yakın arkadaşın paylaştığı anıları ve platonik bir aşk hikayesini izleyici ile buluşturuyor.

Erdem Yener, Çıplak albümü ve içerisinde bulunan 9 şarkısı ile insanlara yargılanmaktan korkmamak ve net olmak kavramını bir kez daha hatırlatmak istiyor.

Alternatif rock müziğe yeni bir soluk getiren Erdem Yener’in Gece klibi ve Çıplak albümü 11 Kasım’da müzikseverler ile buluştu.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.