Selen Görgüzel, sahne aldığı mekanda 300 bin liralık bilekliğini düşürdü

Selen Görgüzel geçtiğimiz günlerde bıçak altına yapıp yüzüne estetik yaptırmıştı. Ardından sosyal medyada son halini “Hoş geldin yeni Selen” sözleriyle paylaşmıştı.

Selen Görgüzel yeni yüzüyle önceki gün ilk kez sevenlerinin karşısına çıktı. İstanbul Endoff adlı mekânda program yapan Görgüzel 3.5 saat süren canlı performansıyla seyirciyi kendisine hayran bıraktı. Pınar Kerimoğlu imzalı kıyafetiyle de tam puan aldı.

Selen Görgüzel
Selen Görgüzel

300 BİN LİRALIK BİLEKLİĞİNİ KAYBETTİ

Konserlerine devam eden Selen Görgüzel 4 Mayıs’ta sahne aldığı mekanda 300 bin liralık bilekliğini düşürdü. Görgüzel “Yeni fark ettik. Şok oldum. Vidalıydı. Nasıl düştü anlamadım. Maddi değeri olduğu kadar manevi anlamı da çok önemli. Bilekliğimi bulan getiren dilesin benden ne dilerse” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.