Ayşe Hatun Önal, yeni single çalışması “Sirenler” ile albüm müjdesi verdi

Seslendirdiği şarkılar, çektiği klipler ve müziğindeki yenilikçi altyapılarla her zaman standartların üzerinde işlere imza atan Ayşe Hatun Önal, yeni single çalışması “Sirenler” ile albüm müjdesi verdi.

Sözü ve müziği Alper Narman ve Onur Özdemir ortaklığında, düzenlemesi ise Osman Çetin tarafından yapılan “Sirenler” ile yine dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Ayşe Hatun Önal, bu şarkısıyla da dinleyicilerden tam not aldı. Kısa sürede dijital mecralarda en çok dinlenen ve indiren şarkılar arasına yerleşen “Sirenler”in yankısı büyük oldu. Ayşe Hatun Önal, 2017’yi yepyeni şarkılardan oluşan bir albümle karşılamaya hazırlanıyor. “Her zaman müzikte yeniliğin peşinden giden biri oldum. Son yıllarda tanıştığım yeni tarzlar, dinlediğim şarkılar beni her zaman daha da cesur işler yapmaya yönlendirdi. Bu kez bir değil, birçok şarkıyla uzun bir aradan tekrar dinleyicilerle buluşacağım için çok heyecanlıyım.” diye konuşan Ayşe Hatun Önal; bugünlerde albümünü tamamlamak için hızla çalışıyor. Albümde; İsra Gülümser, İskender Paydaş, Mahmut Orhan, Gülhan, Gürsel Çelik, Alper Narman ve Onur Özdemir gibi müzik dünyasının hit şarkılarının yazarları ve aranjörleri ile çalışan Ayşe Hatun Önal yalnızca şarkılarla değil, albüm fotoğraflarındaki stiliyle de yine farklılığını gözler önüne serecek.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.