Adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Kalben’den ilk açıklama

İstanbul Cihangir’de evine yapılan baskın ile dün (8 Mayıs) sabah saatlerinde gözaltına alınan sanatçı Kalben, serbest bırakıldıktan sonra ilk kez açıklama yaptı. Kalben, “Sağlığımla ilgili endişe duymanızı istemiyorum. İyiyim, daha da iyi olacağım” dedi.

İstanbul Cihangir’de evine yapılan baskın ile dün (8 Mayıs) sabah saatlerinde gözaltına alınan sanatçı Kalben, serbest bırakıldıktan sonra ilk açıklamasını sosyal medya hesabı X’ten yayınladığı bir video aracılığıyla kamuoyu ile paylaştı.

Kamuoyunu böyle bir olayla meşgul ettiğim için özür diliyorum diyen sanatçı açıklamasının devamında şunları söyledi:

“Sanat, müzik ve edebiyat ve dostuk yoluyla karşılaştıklarım; festivallerde, konserlerdei imza günlerinde buluştuklarım, kah güzel lah acı günlerimizi paylaştıklarım; umudundan, sevgisinden, dayanışmasından değer aldıklarım, sağlığımla ilfili endişe duymanızı istemiyorum. Kıymetli kamuoyumuzu bu şekilde oyaladığım için üzgünüm. Ailemin, sevdiklerimin, yakınlarımın yanındayım. İyiyim, daha da iyi olacağım. Hep daha iyi olmak için çabalıyorum. Sizi sevgiyle kucaklıyorum”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.