Ünlü isimler Vodafone Red Netflix dizi maratonunda sabahladı

Dijital bağlantılı yaşamı bireyler için kolay ve erişilebilir kılmayı hedefleyen Vodafone Red, dünyanın en büyük internet televizyonu Netflix işbirliğiyle “The Crown” dizisinin Türkiye’deki özel gösterimini gerçekleştirdi. Etkinlikte Netflix’in dünyaca ünlü dizileri Narcos, House of Cards ve Stranger Things de dizi severlerle buluştu.

Vodafone Red Netflix Dizi Maratonu kapsamında gerçekleşen özel gösterime aralarında televizyon ve müzik dünyasının ünlü isimlerinden Can Bonomo, Müjde Uzman, Hande Doğandemir, Şahin Irmak, Derya Beşerler, Birol Namoğlu, Begüm Yücetan, Anıl Altan, Ezgi Avcı ve Uğur Kurul’un bulunduğu yaklaşık 300 davetli katıldı. 12 saat süren etkinlik, 18 Kasım Cuma akşamı başladı ve 19 Kasım Cumartesi sabahı son buldu.

gazetemag-com-hande-dogandemir

19 Kasım 2016 – Tüm dünyanın merakla beklediği “The Crown” dizisinin Türkiye özel gösterimi Vodafone Red ve dünyanın en büyük internet televizyonu Netflix işbirliğiyle gerçekleştirildi.

Vodafone Red Netflix Dizi Maratonu kapsamında 18 Kasım Cuma akşamı Akmerkez Pink Sineması’nda gerçekleştirilen “The Crown” dizisi özel gösterimine televizyon, medya ve sanat dünyasından aralarında Can Bonomo, Müjde Uzman, Hande Doğandemir, Şahin Irmak, Derya Beşerler, Birol Namoğlu, Begüm Yücetan, Anıl Altan, Ezgi Avcı, Uğur Kurul gibi ünlü isimlerin bulunduğu yaklaşık 300 davetli katıldı. Vodafone Red Netflix Dizi Maratonu, 18 Kasım Cuma akşamı başlayarak 19 Kasım Cumartesi sabahına kadar 12 saat boyunca dünyaca ünlü dizilerin gösterimiyle sürdü. Etkinlik kapsamında 190’ı aşkın ülkede 83 milyonun üzerinde üyesi bulunan Netflix’in tüm dünyada beğeni toplayan ve takip edilen Narcos, House of Cards ve Stranger Things dizilerinin gösterimleri de gerçekleştirildi.

gazetemag-com-derya-birol

Bunun yanı sıra tüm dünya ile aynı anda gösterime giren Netflix orijinal dizisi “The Crown”un da Vodafone Red Netflix Maratonu’nda özel gösterimi yapıldı. Kraliçe II. Elizabeth’in hayatını ekranlara taşıyan “The Crown” dizisi, izleyicileri tarihi Buckingham Sarayı’nda etkileyici bir yolculuğa çıkarıyor ve 20. yüzyılın ikinci yarısında dünyaya etki eden olayları konu alıyor. Kraliçe II. Elizabeth rolünü Claire Foy’un üstlendiği dizide Matt Smith, Kraliçe’nin eşi Edinburgh Dükü Philip Mountbatten olarak ekranlara geliyor. John Lithgow ise Sir Winston Churchill’i canlandırıyor.

gazetemag-com-vodafone-turkiye

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.