Yunanistan ve Türkiye gerginliği nedeniyle PAOK-Beşiktaş maçının yeri değişebilir

Türkiye ile Yunanistan arasındaki gerginlik nedeniyle Şampiyonlar Ligi ön elemesindeki PAOK-Beşiktaş maçı başka bir ülkede oynanabilir.

Şampiyonlar Ligi’ndeki temsilcilerimizden Beşiktaş, 2. Ön Eleme Turu’nda PAOK ile eşleşti. Ancak tek maç üzerinden oynanacak bu eşleşme, iki ülke arasındaki artan gerilim nedeniyle başka bir adreste oynanabilir. Karşılaşmanın 25 veya 26 Ağustos tarihinde Selanik’teki Toumba Stadyumu’nda oynanacağı ilan edilse de Yunanistan kaynaklı Sportime’da UEFA’nın maçın yerini değiştirebileceği belirtildi.

Geçmişte UEFA’nın benzer durumlarda değişikliğe gitmesi nedeniyle iki ülke arasında art arda gelen açıklamaların seyrinin izlendiği aktarıldı.

Yine Yunan basınından Gazzetta.gr ise maçın oynanma tarihine kadar değişimler yaşanabileceğini belirtti. Türkiye – Yunanistan ilişkilerindeki durumun ve koronavirüs salgını sürecindeki gelişmelerin maçın oynanacağı yeri kesin kılmadığını belirtti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.