ŞOK! Tartıştığı kadını üzerine benzin dökerek yaktı

Türkiye’deki kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Ordu'da Soner D., 22 yaşındaki Merve Yeşiltaş'ı üzerine benzin dökerek yaktı. Şahıs daha sonra da kendisini ateşe verdi. Genç kadın hastanede hayatını kaybederken, vücudunda yanıklar oluşan Soner Durgun'un ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Fatsa’nın Şerefiye Mahallesi’nde meydana gelen olayda, iddialara göre yaklaşık 1 yıldır birlikte yaşayan Merve Yeşiltaş ile Soner Durgun, arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Evde yaşanan tartışma sırasında Soner Durgun, yanında bulunan bidondaki benzini Merve Yeşiltaş’ın üstüne dökerek ateşe verdi. Ardından da kendi üzerine benzin dökerek yaktı. Evde çıkan yangını gören ve çığlıkları duyan vatandaşlar itfaiye ve 112 acil servisi aradı.

HASTANE HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine ekipler, yangını söndürerek yaralanan 2 kişiyi Fatsa Devlet Hastanesine kaldırdı. Burada yapılan bütün müdahalelere rağmen genç kadın hayatını kaybetti.

Vücudunda 2. derece yanıklar meydana gelen Soner Durgun ise, Karadeniz Teknik Üniversitesi yanık servisine sevk edilerek tedavi altına alındı. Soner Durgun’un hayati tehlikesinin devam ettiği açıklanırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.