Anne olmak için gün sayan Sinem Kobal’dan alkışlık hareket!

Şimdilerde ilk çocuğunu kucağına almak için gün sayan oyuncu Sinem Kobal, doğum gününe 4 gün kala anlamlı bir istekte bulundu. Kobal, doğum günü hediyesi yerine yerine Kansersiz Yaşam Vakfı'na bağış yapılmasını istedi.

Sinem Kobal, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı: “14 Ağ̆ustos doğum günüme çok az bir zaman kaldı… Bu sene kutlama yapmak yerine iyilik yapalım istedim … Hediye almak yerine ise kanser hastası çocuklarımızı hatırlayalım, onların küçük kalplerine dokunmak için vesile olalım… Yapacağınız her bir bağış̧ çok kıymetli… Elimizden geldiğince… @iyilikpaylaş sosyal bağış platformu üzerinden @kansersizyasam için kampanyamızı açtım. Doğum günümü bağışladım. .. Sevginin gücüyle, desteğiyle iyileştirelim, iyileşelim…”

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.