Yıllar önce güzellik yarışmasına katılan Tuba Ünsal: Güzellik yarışmaları kalksın

Eğlenceli içerikleri, konukları bekleyen sürprizleri ve keyifli sohbetleriyle Alelade Show’un yeni bölüm konukları Tuba Ünsal, Oğuzhan Uğur ve Miss Turkey güzelleri oldu.

Yapımcılığını BBO Yapım’ın üstlendiği programın yönetmen koltuğunda televizyonun usta ismi Şafak Bakkalbaşıoğlu’nun oturduğu talk show programının sunucu koltuğunda sevilen komedyen Doğu Demirkol oturuyor.

İşte Cumartesi akşamı yaşananlar:

Güzellik Yarışmasının komplesi kalksın!
Tuba Ünsal, Miss Turkey’in dereceye giren 3 güzelinin yanında: “Kızlar kapatın kulaklarınızı! Güzellik Yarışmasının komplesi kalksın” dedi! Üstüne üstlük “Bi kız yürüyor, poposuna, eline bak güzel mi değil mi?” de dedi! Tuba Ünsal tüm bunları Alelade Show’da üstelik de yıllar yıllar önce Elit Model Look Yarışmasına katılan biri olarak söyledi!

Ah şu İnstagram!
İnstagram’da ‘takip etsene beni” diyenlerden sıkılmış
Tuba Ünsal İnstagram’daki dayatmalardan sıkılırsa… Tuba Ünsal Alelade Show’da “Ayıp olur diye takipten çıkamadıklarım çok var. Zorunda mıyız ya! Takip etsene beni, orada ediyorum, ben aslında ilgimi çekmiyorsunuz demek istiyorum ama diyemiyorum”

Tuba Ünsal’dan itiraf ilk kez! AŞIĞIM!
Geçtiğimiz günlerde ilk kez sahilde yürürken objektiflere yakalanan Tuba Ünsal’dan sevgilisi Serdar Turan için ilk açıklama: “Aşığım”

Miss Turkey 3. Güzeli Selin Erberk Amerika’da tıp okuyormuş
Selin Erberk tam burslu olarak Amerika’da tıp okuyormuş. Doğu Demirkol, Selin Erberk’in tıp tahsiline takılıp takılacağına nasıl pişman oldu?

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.