Şafak Sezer’den Muazzez Ersoy’a Belarus uyarısı!

Türk Sanat Müziği’nin usta ismi Muazzez Ersoy, haftasonu Bahçeşehir’in en yeni mekanı Bahçeşehir Gazino’da müzikseverlerle buluştu. Rezervasyonların tamamen dolduğu gecede, eski gazino eğlencelerinin keyfi ve enerjisi yaşandı.

Muazzez Ersoy’u izleyenler arasında Şafak Sezer de vardı. Sezer’i sahneye alan Muazzez Ersoy, sahnede Sezer’in esprileriyle başbaşa kaldı. İkili birlikte Emmoğlu’nu şarkısını seslendirdi.

blank

Şafak Sezer’den yılbaşı uyarısı

Şafak Sezer sahneye çıktığı andan itibaren, yılbaşı gecesi İbrahim Tatlıses’le birlikte Belarus’da sahnede olacak olan Muazzez Ersoy’a takıldı. “Adam (Putin) yılbaşı gecesi giriyorum dedi, ne yapacaksınız orada, hadi bakalım İbrahim Abi’yi kim çıkaracak oradan herkes bırakır kaçar” deyince salon kahkahaya boğuldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.