Bodrum’da renkli sergi açılışı

Bodrum’un genç Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, sanatçılarında katıldığı karma bir serginin açılışını yaptı. Sergi açılışında Fatih Erkoç ile Sinan Erkoç’ta yer aldı.

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci önceki gün OASİS AVM’deydi. Başkan Mandalinci, sanatçı Fatih Erkoç ve Sinan Erkoç’un da hazır bulunduğu sanatsal etkinlikte, Bodrum Atölye Mai Arzu Erkoç Pacthwork Karma Resim Sergisi’nin açılışını yaptı. Başkan Tamer Mandalinci, sergide yer alan çalışmaları tek tek inceledi ve sanatçılardan bilgi aldı. Serginin açılış kurdelasını bizzat kesen Başkan Mandalinci, “Bodrum’un gelişmiş bir turizm ve Sanat şehri olması için aralıksız çalışacaklarını” söyledi. Oldukça ilgi gören sergiye katılanlar, genç Başkan Mandalinci’ye yakın ilgi göstererek seçim başarısını kutladılar. Serginin açılışına katılan Başkan Mandalinci’ye Pacthwork’den yapılan bir Atatürk tablosu armağan edildi. Atölye Mai Arzu Erkoç Pacthwork Karma Resim Sergisi’nin açılışında yer alan Fatih Erkoç ile Sinan Erkoç, bir sure Başkan Mandalinci ile sohbet etme imkanı buldu. Çok sayıda kişinin katıldığı açılışa Magazin Gazetecileri Derneği Onursal Başkanı Nurettin Soydan’da yer aldı.

blank

ARZU ERKOÇ: ANADOLU KADINLARININ YAŞAMINI YANSITTIK

Karma Sergi’nin gerçekleşmesini sağlayan Arzu Erkoç, Bodrum Atölye Mai sanatçıları olarak Anadolu Kadınlarının yaşamlarını tablolarında yansıtıtıklarını dile getirdi. Erkoç, “Anadolu Kadınları” Sergisinde tüm eski sandıkları açtıklarını ve tabloların yöresel kumaşlardan yaptıklarını ifade etti.
Oais AVM’de açılan Sergiye, Arzu Erkoç, Arzu Kazaz, Büüşra Kaptan, Çiğdem Çakan, Duygu Özgür, Esra İpek, Evren Cantürk, Fatma Güngör, Havva İyi, Leyla Sevinç, Nedret Boz, Nesrin Çakır, Nuran Karaca, Özlem Şentürk, Sevil Bostancı, Yeşim Hancıoğlu, Zeynep Küngürlü ve Züleyha Şeneren’in eserleri yer aldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.