Her Yerde Sen’de karizmatik ve kuralcı Furkan Andıç

Yakışıklı oyuncu Furkan Andıç, başrolünü Aybüke Pusat ile birlikte paylaştığı ‘Her Yerde Sen’ dizisiyle FOX’ta seyirciyle buluşuyor.

Haziranda FOX’ta ekrana gelecek olan ‘Her Yerde Sen’ dizisinde Furkan Andıç, sürpriz bir karakterle seyirci karşısına çıkacak. Romantik komedi türündeki eğlenceli hikayesiyle bu yazın iddialı projeleri arasında yerini almaya hazırlanan ‘Her Yerde Sen’de Furkan Andıç, genç yaşta çalıştığı şirketin ortağı olan iç mimar ‘Demir Erendil’ karakterine hayat verecek.

blank

Karizmatik ve Kuralcı

Kuralcı ve karizmatik bir iş adamı olan Demir Erendil’in sert ve mantıklı görünümünün altında merhametli bir adam yatar. Geçmişinin travmaları ve incinmişlikleriyle mücadele eden Demir’in hayattaki tek amacı babasından daha başarılı olarak kaybettiklerini geri almaktır. Ancak kader onu deli dolu bir kız olan Selin ile aynı evde yaşamak zorunda bırakınca, planları bir anda değişecektir.

Yönetmenliğini Ender Mıhlar’ın yaptığı, senaryosunu Deniz Yeşilgün ile Esra Çetek Yılmazer’in kaleme aldığı Karga7 Pictures yapımı ‘Her Yerde Sen’in oyuncu kadrosunda Ali Yağcı, Aslıhan Malbora, Ali Gözüşirin, Ali Barkın, Deniz Işın, Cem Cücenoğlu, Aziz Caner İnan, Ayfer Tokatlı, Fatih Özkan ile usta oyuncular Ayşe Tunaboylu ve Binnur Şerbetçioğlu yer alıyor.

‘Her Yerde Sen’ Hikaye:

Adına ister kader deyin ister hayat, başınıza gelen en iyi şeyler çoğu zaman içinden çıkılmaz sorunların arkasına gizlenir.

Aynı evde hak iddia eden ve keçi gibi inatçı olan Demir (Furkan Andıç) ile Selin (Aybüke Pusat) birlikte yaşamak zorunda kalır. Bu da yetmezmiş gibi birinin çalıştığı şirkete, diğerinin yönetici olarak gelmesiyle birlikte olaylar içinden çıkılmaz bir hal alacaktır.

‘Her Yerde Sen’in 2. teaser videosu görücüye çıktı

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.