BluTV, merakla beklenen orijinal dizisi ‘Bozkır’ın yeni sezon yayın tarihini açıkladı

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV, polisiye ve suç draması sevenlerin merakla beklediği orijinal dizisi ‘Bozkır’ın yeni sezon yayın tarihini açıkladı. Hikayesi, kadrosu ve görsel dünyasıyla heyecan yaratan ‘Bozkır’ ikinci sezonuyla 9 Şubat itibariyle BluTV’de yayında.

YouTube video

Yiğit Özşener’in etkileyici sesiyle yayınlanan ‘Bozkır’ın ikinci sezon tanıtım heyecan yarattı. Yeni sezonda Seyfi Amir (Yiğit Özşener) ile yeni ortağı Payidar (Furkan Andıç) ‘bozkır’da esrarengiz olayların sır perdesini aralamaya çalışacak.

Bozkır’ın başrollerinde başarılı oyuncular Yiğit Özşener ve Furkan Andıç yer alırken ikiliye başarılı oyuncular Cemre Baysel, Yüsra Geyik, Fatih Al, Cemal Toktaş ve Bülent Düzgünoğlu eşlik ediyor.

Yapımını ARC Film’in yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu’nun üstlendiği soluksuz izlenecek dizinin senaryosunu Levent Cantek kaleme alırken yönetmenliğini Cantek ile Şahin Altuğ üstleniyor.

Polisiye ve suç dramasını buluşturan ‘Bozkır’ yeni sezonuyla 9 Şubat’ta BluTV’de yayında.

BluTV’nin orijinal dizilerinden ‘Bozkır’ın yeni sezonundan ilk tanıtımı yayınladı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.