Yıldız Tilbe: Ekranlara dönmek istiyorum

Programlardan kazandığı ücretleri sosyal medya hesabında paylaşıp kısa bir süre içinde silmesiyle gündemden düşmeyen Yıldız Tilbe, Etiler’de bankadan çıkarken görüntülendi.

Banka çıkışında kameralara konuşan Tilbe, “Ramazanda çalışmıyoruz, dinleniyoruz. Ramazandan sonra inşallah çalışacağız. Klip yok, hiçbir yeniliğim yok. Ekranlara dönmek istiyorum. Hiç teklif yok. Acundan teklif bekliyorum.” açıklamasında bulundu.

Cengiz Semercioğlu, “Geçen yıl, Athena ve Gökhanla birlikte jüri üyeliği yaptığı programda, kavga ettiklerini yazmıştım. Bana sosyal medyadan ‘Doğru değil. Beni kötü gösteriyorsunuz. Ben kimse ile kavga etmedim’ dedi. Ama elimde seyircilerin çektiği görüntüler vardı. Ve sonrasında kamera arkasında kavga ettikleri de teyit edildi. Yıldız, Acun’dan teklif beklemesin çünkü ekim ayında başlayacak program için Acun jüri üyelerini belirledi.” yorumunda bulundu.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.