Yasak Elma’da Eda Ece’nin test sonucu pozitif çıktı

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını birçok alan olduğu gibi dizi sektörüne de sıçradı. Pazartesi akşamları Fox Tv’de yayınlanan ve büyük bir kitleye hitap eden Yasak Elma dizisinin başrol oyuncusu Eda Ece’nin koronavirüs test sonucu pozitif çıktı. Set çalışanlarından 3 kişinin daha virüse yakalandığı öğrenildi.

Koronavirüs Fox Tv’nin sevilen yapımı Yasak Elma dizisinin setine sıçradı. Başrollerini Şevval Sam, Eda Ece ve Nesrin Cavadzade’nin paylaştığı Yasak Elma dizisinde “Yıldız” karakterine hayat veren Eda Ece’nin koronavirüs test sonucu pozitif çıktı.

Ece’nin evde kendini karantinaya aldığı süreci çok ağır geçirdiği öğrenildi. Set çalışanlarından 3 kişinin daha koronavirüse yakalandığı öne sürüldü.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.