Demet Özdemir yaptığı yorum ile hayranlarını kahkahalara boğdu!

TV 8 ekranlarının sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir’de başrol oyuncusu olan Demet Özdemir, Instagram hesabından fotoğraf paylaştı. Başarılı oyuncu, elinde çantası halılar içinde olduğu fotoğrafına yaptığı yorum ile gülümsetti. Sosyal medyayı aktif kullanan Özdemir’e, rol arkadaşı Engin Öztürk’ten de beğeni geldi.

Yeni kuşağın dikkat çeken isimlerinden biri olan Demet Özdemir, esprili kişiliği ile de biliniyor. Oyuncu, daha önce romantik komedi dizilerindeki başarılı performansının ardından bu kez yeni dizisiyle dramda da kendisini ispatladı. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde, İbrahim Çelikkol ile başrolü paylaşan Demet Özdemir sosyal medya paylaşımı ile takipçilerini güldürdü.

blank

Şu sıralar sevgilisi Oğuzhan Koç ile adı anılan Demet Özdemir, sosyal medyanın yakından takip ettiği ünlü isimlerden biri. Son olarak dizinin bir sahnesinden kareyi paylaşan oyuncu, yorumuyla da güldürdü.

Dizide, Zeynep isimli bir avukatı canlandıran Demet Özdemir, elinde çantası ile görüldüğü sahnede, arkasında asılı duran kilime gönderme yaparak “Halı, kilim, pas pas kenarı 3 dakikada yapılır, evinize teslim edilir” notunu düştü.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.