Atilla Taş tutuklanarak cezaevine gönderildi

Şarkıcı Atilla Taş ile eşi Meltem Taş Beşiktaş’ta bir eğlence mekanında alkollü bir şekilde çevredekileri rahatsız ettiği gerekçesiyle dışarı çıkarılmak istendi. Bunun üzerine çıkan kavgaya bölgeye sevk edilen polis ekipleri müdahale etti. Polis memurlarına sözlü ve fiziksel olarak mukavemet gösterdiği iddia edilen şarkıcı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Şarkıcı Atilla Taş ve eşi Meltem Taş, Beşiktaş’ta eğlendikleri barda iddiaya göre, aşırı alkollü oldukları ve içeridekilere rahatsızlık verdiği gerekçesiyle dışarı çıkarılmak istendi.

Bunun üzerine Taş, işletmecilerle kavga etti. Bağırma ve çığlık sesi duyulması üzerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlilerince eğlence mekanına gidildi.

Olaya müdahale eden polis ekiplerine fiziki temasta bulunarak hakaret, tehdit ve küfür ettiği iddia edilen Atilla ve Meltem Taş gözaltına alındı.

Taş çifti emniyetteki işlemlerinin ardından “polise mukavemet”, “darp” ve “hakaret” suçlarından adliyeye sevk edildi.

Atilla Taş tutuklanarak cezaevine gönderilirken, eşinin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.