Yalı Çapkını’nın yıldızları Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir konuştu

Sezonun en çok izlenen dizisi Yalı Çapkını, başrol oyuncuları Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in ekran uyumlarıyla sık sık gündem oluyor. Oyunculukları ve karşılıklı enerjileriyle sosyal medyada övgü toplayan ikili, uyumlarının sırrını açıkladı.

Yeni sezonun reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını’nın başrol oyuncuları Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in kapağında yer aldığı Hello dergisi yayımlandı. Hem reyting listesinde, hem de sosyal medyada yakaladığı başarıyla Star Tv’nin yüzünü güldüren dizinin yıldızları, aralarındaki ekran enerjisini neye borçlu olduklarından bahsetti.

‘OYUN ALANLARIMIZI ÇOK İYİ KOLLAYABİLİYORUZ’
Mert Ramazan Demir, partneriyle uyumlarının çok beğenilmesiyle ilgili “Arkadaş olmamızın etkisi nerdeyse her sahneye yansıyor. Birbirimizi bu kadar iyi tanıdığımız için oyun alanlarımızı çok iyi kollayabiliyoruz” yorumunu yaptı.

‘BİRBİRİMİZİ TANIMAMIZ SAHNELERİN ENERJİSİNE YANSIYOR’
Afra Saraçoğlu da “Mert’in de dediği gibi, birbirimizi tanıyor olmamız sahnelerin enerjisine doğrudan yansıyor. Birbirimize alışkın olduğumuz için daha rahat ve doğal bir akışla çıkarabiliyoruz” diye konuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.