Uraz Kaygılaroğlu’nu şaşırtan yakalanış! Şaşkınlığını gizleyemedi!

Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu bir arkadaşı ile bulundukları stüdyonun balkonunda sohbet ederken görüntülendiler. Ünlü oyuncu kendilerinin fotoğraflandığını görünce şaşkınlığını gizleyemedi.

Uraz Kaygılaroğlu, önceki gün bir kadın arkadaşı ile beraber görüntülendi. Uraz Kaygılaroğlu ve arkadaşı, Arnavutköy’de bulunan bir stüdyoda objektiflere yansıdılar. Bulundukları mekanın balkonunda sohbet edip güzel havanın tadını çıkartan Uraz Kaygılaroğlu ile arkadaşı tam bu anda fotoğraflandılar.

blank

Fotoğraflarının çekildiğini fark eden Uraz Kaygılaroğlu, şaşkınlığını gizleyemedi.

Öte yandan ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde Instagram hesabı ile gündeme gelmişti. Uraz Kaygılaroğlu, “Instagram benim şahsi yerim” demiş ve sosyal medya hesabının konu ediliyor olmasının kendisine saçma geldiğini belirtmişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.