Çağatay Ulusoy’un yeni dizisi Terzi’nin ilk fragmanı geldi

Başrolünde Çağatay Ulusoy’un olduğu Netflix’te ekrana gelemeye hazırlanan Terzi dizisinden fragman ve ilk kareler geldi. Merakla beklenen Terzi dizisi, 2 Mayıs’ta yayın hayatına başlayacak.

YouTube video

Çağatay Ulusoy, Şifanur Gül, Olgun Şimşek ve Salih Bademci gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Terzi dizisi, Netflix’te yayınlanacak. İlk olarak televizyon ekranları için çekilmesi planlanan sonrasında Netflix’e geçen Terzi’den merakla beklenen fragman geldi.

TERZİ DİZİSİNDEN FRAGMAN VE İLK KARELER GELDİ

Yönetmen koltuğunda Cem Karcı’nın oturduğu Çağatay Ulusoy’un Pamir olarak izleyici karşısına çıkmaya hazırlandığı dizinin yayın tarihi Netflix Türkiye tarafından duyuruldu. Terzi’nin 2 Mayıs’ta yayınlanacağı açıklandı. Diziden fragmanın yanı sıra ilk fotoğraflar da geldi.

TERZİ DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Ünlü terzi Peyami, en iyi dostunun müstakbel eşi için gelinlik dikmektedir. Ama hiç görmediği bu kız beklenmedik şekilde hayatına girince, Peyami’nin sırlarına bir yenisi eklenir.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.