Ünlü oyuncu Kerem Bürsin’in yeni aşkı çok konuşulacak!

Kanal D’de yayınlanan Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa programında Kerem Bürsin’in bir sosyal medya fenomeni aşk yaşamaya başladığı iddia edildi.

Kerem Bürsin ile Serenay Sarıkaya’nın 4 yıllık ilişkisi geçtiğimiz nisan ayında bitmişti. Biten ilişkinin ardından ikili hakkında sık sık yeni aşk dedikoduları ortaya atılmıştı.

FENOMEN BİRİYLE Mİ AŞK YAŞIYOR?

Son olarak 2. Sayfa’nın iddiasına göre Kerem Bürsin, fenomen bir isimle yeni bir aşka yelken açtı İsminin açıklanmasını istemeyen fenomenin de bu iddiaları doğruladığı öne sürüldü.

SERENAY SARIKAYA’YA BENZİYOR

Kerem Bürsin’in yeni sevgilisinin ise eski aşkı Serenay Sarıkaya’ya çok benzediği belirtildi. Henüz ciddi bir ilişki yaşamaya hazır olmadığı için kameralar karşısına çıkmadığı öğrenilen oyuncunun, ne zaman bir açıklama yapacağı merak ediliyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.