Haluk Levent ile Cem Yılmaz arasındaki “Vurgun” gerilimi sona erdi!

Cem Yılmaz geçtiğimiz günlerde Haluk Levent için “Büyük vurgun yakında sinemalarda” şeklinde bir yorum yapmış sonrasında ise Haluk Levent Cem Yılmaz’a “vurgunum varsa ülkeyi terk edeceğim” diyerek Cem Yılmaz’dan kanıt istemişti. Cem Yılmaz konuyla ilgili yeni açıklamada bulundu.

Cem Yılmaz, en son gösterisinde Nasreddin Hoca’yı anlattığı bir bölümde AHBAP’ın kurucusu şarkıcı Haluk Levent ile ilgili şaka yapmıştı. Bu şaka eksisozluk’te paylaşılmış ve Levent’in kulağına gitmişti. Levent, bunun üzerine Twitter’da Cem Yılmaz’a tepki göstermişti. Haluk Levent, daha sonra “Alıngan biri oldum. Cem Yılmaz’ın oyununu izleyenlerin aktardıkları hepimizi yanlış anlamaya yol açacak bir duruma dönüştürdü. Üzgünüm. 1 hafta içinde 2 insanı kaybettim. Annemi. Canımı ciğerimi. Diğeri en yakın “dostum, kahramanım” dediğim bir abimi. Belki ondandır. Bağışlayın” yazmıştı.

Konuyla ilgili sessizliğini bozan Cem Yılmaz, “Dün, Haluk Levent ile ilgili bir şey söyledim, ‘Haluk Levent çok iyi bir insandır’ diye mesaj yağdı. Ya tamam şaka yapıyoruz. Millet iyice delirdi. Bugün de hemen yazacaklar ‘Acun abi sana neler dedi’” dedi. Cem Yılmaz, bir önceki gösteride yer alan Haluk Levent şakasını ise son gösterisinde tekrarlamadı.

Bunun üzerine son Haluk Levent sosyal medya üzerinde Cem Yılmaz için, “Tamam ülenn Üstüme gelme alınganlık yaptım işte. Her türlü mizahı yapabilirsin hakkımda” diyerek gerginliğe son verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.