Kerem Bürsin: İnsan psikolojisini çok altüst eden bir şey sosyal medya

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin geçtiğimiz günlerde Yeditepe Üniversitesi’nde söyleşiye katıldı.

Sosyal medyayı aktif kullanan Oyuncu Bürsin, özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiği platformlarla ilgili soru üzerine de dikkat çekici bir yorum yaptı. Bürsin, “Ben kullanmak mecburiyetinde kalıyorum. Ama insan psikolojisini çok altüst eden bir şey sosyal medya. Açıkçası gençlere de bir faydası olduğunu düşünmüyorum. Çok yüzeyselleştirdi hepimizi” değerlendirmesini yaptı.Kerem Bürsin, önceki gün Yeditepe Üniversitesi’nin düzenlediği Luma Kısa Film Festivali kapsamında gerçekleştirilen söyleşiye katıldı.

Etkinlik öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen oyuncu, rol aldığı reklam film için 22 şehri dolaşmasıyla ilgili soruya şöyle yanıt verdi:

“Bizim çok güzel, eşsiz bir ülkemiz var. Birçok şehri bu kadar detaylı gezme şansım olmamıştı daha önce. Büyülendim diyebilirim.”

‘GENÇLERE FAYDASI OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM’
Sosyal medyayı aktif kullanan Bürsin, özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiği bu platformlarla ilgili soru üzerine de dikkat çekici bir yorum yaptı:

“Ben kullanmak mecburiyetinde kalıyorum. Ama insan psikolojisini çok altüst eden bir şey sosyal medya. Açıkçası gençlere de bir faydası olduğunu düşünmüyorum. Çok yüzeyselleştirdi hepimizi”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.