Tuba Büyüküstün: Vatikan’ın ödülüne şaşırdım

Vatikan bünyesinde her yıl düzenlenen Uluslararası Giuseppe Sciacca Ödülleri kapsamında ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülüne layık görülen Tuba Büyüküstün, Napoli’de Ferzan Özpetek’in yönettiği ‘La Traviata’ operasını izledi. Yönetmen Özpetek’in onur konuğu olan Büyüküstün, “Operayı çok beğendim. Muhteşem” dedi. Hafta sonu Vatikan’dan Uluslararası Giuseppe Sciacca Ödülleri kapsamında ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünü alacak olmasıyla ilgili sorular üzerine Büyüküstün, “İlk duyduğumda çok şaşırdım. Benden nasıl haberleri var? Algılayamadım. Neden bana veriyorlar? Ama Vatikan’dan ödül almak çok keyifli” diye konuştu. Yoğun ilginin gösterildiği galaya Ferzan Özpetek, Tuba Büyüküstün’ün yanı sıra oyuncular Kasia Smutniak ve Francesco Arca ile katıldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.