Aslı Omağ, Bora Öztoprak ve Emre Kınay’dan Sezen Aksu şarkıları

Aslı Omağ, Bora Öztoprak ve Emre Kınay geçtiğimiz akşam Sezen Aksu Şarkıları Gecesi konseptiyle Caddebostan Hayal Kahvesi’nde sahne aldı. İzleyicilerin sanatçılara eşlik ederek coştuğu ve keyifli anlar yaşadığı gecede Alper Saldıran, Hande Erçel, Burcu Özberk ve Çiçek Dilligil gibi birçok sanatçı da dostlarını yalnız bırakmadı. Geceye ait biletlerin günler öncesinden tükendiği konserde birçok seyirci gece boyu ayakta dans edip, şarkılara eşlik etti. Konser sonrası Instagram’dan bir hatıra fotoğrafını Aslı Omağ, “Konser öncesi selfiesi. Pek bir eğlendik biz. Tekrarını yapacağız, aman kaçırmayın derim” diyerek paylaştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.