Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi’ye teklif yağıyor

Geçen hafta nişanlanan ve 2017 yılında evlenmeyi düşünen Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi, beyaz eşya ve gıda firmalarının yeni gözdesi oldu. Çifte çok sayıda teklif geliyor.

Başarılı oyuncu Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi’nin evliliğe ilk adımı atması, reklam ajanslarını da harekete geçirdi. Çifte teklif üzerine teklif geliyor.

REKLAMCILARDAN TEKLİF YAĞIYOR
Geçtiğimiz hafta, Sayışman’ın Almeda Abazi’yi ailesinden istemesi medyada büyük yankı bulunca, reklamcılar çiftin peşine düştü. Bir beyaz eşya markası, bir ev tekstili markası bir de gıda firmasının anlaşmalı ajansları çifte teklif götürdü.

Gıda firmasının, piyasaya yeni çıkaracağı kahve markası için çifte teklif götürdüğü öğrenildi. Sayışman ve Abazi cephesinin henüz teklifleri değerlendirmediği konuşuluyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.