‘Biz Size Döneriz’ filminin fragmanı yayınlandı

Yeni jenerasyonun en yetenekli yönetmenlerinden Doğa Can Anafarta, beyazperdede sezonun iddialı romantik komedilerinden ‘Biz Size Döneriz’ ile sinemaseverlere farklı bir kapı açmaya hazırlanıyor. Asteros Yapım/Kanat Doğramacı yapımcılığında 31 Mart’ta izleyiciyle buluşacak olan Anafarta’nın dördüncü filmi‘Biz Size Döneriz’ genç, dinamik ve popüler oyuncu kadrosuyla olduğu kadar senaryo örgüsüyle de çok konuşulacak.

Hande Soral, Çağlar Ertuğrul, Bestemsu Özdemir, Fırat Albayram, Tarık Ündüz Tuğçe Kurşunoğlu, Ceyda Kasabalı, Osman Alkaş, Haldun Boysan, Murat Eken
ve Yetkin Dikinciler’in rol aldığı ‘Biz Size Döneriz’, komedi, aşk ve dramı birbirine harmanlayarak izleyiciye eğlenceli ve romantik bir gençlik filmi vadediyor.

‘Biz Size Döneriz’ filmi, Akın, Lale, Defne, Yusuf, Nur ve Cahit adında üniversiteden yeni mezun olmuş altı yakın arkadaşın İstanbul’a taşınarak iş bulma ve hayatlarındaki en ciddi başlangıçlar için ilk adımlarını atma hikayesini anlatıyor. Yeni mezun her gencin iş görüşmelerinde yaşadıklarını başarılı tespitlerle anlatan film, bu dönemde yaşanan aşkları, gençlik heyecanlarını, ihanetleri de işin içine katarak, gençlerin kendilerini bulma hikayesini izleyen herkesin empati yapabileceği bir şekilde sinemaseverlerin beğenisine sunuyor.

Filmin teaser afişi ve teaser fragmanı da ilk kez bugün izleyiciyle paylaşıldı. ‘Biz Size Döneriz’den ilk görüntüler, sosyal medyada da büyük beğeni topladı.

YouTube video

YAPIM ŞİRKETİ : ASTEROS
YAPIMCI : KANAT DOĞRAMACI
ORTAK YAPIMCI : BULUT DOĞRAMACI
SENARİST : DOĞA CAN ANAFARTA
YÖNETMEN : DOĞA CAN ANAFARTA
GÖRÜNTÜ YÖN. : MEHMET BAŞBARAN
SANAT YÖN. : ERHAN USTA
KOSTÜM : ZEYNEP ALİOĞLU
IŞIK ŞEFİ : BÜLENT SANCAKLI
KURGU : DOĞA CAN ANAFARTA, VEDAT ERGİN
ÖZEL EFEKT : ÖZGÜR YİĞİT
MÜZİK : JINGLEFARM
SES : ŞAFAK FİLM
RENK : COLOR UP
SÜRE : 102 DK
TÜR : KOMEDİ/GENÇLİK/DRAM
ÇEKİM YERİ : İSTANBUL
MEDYA İLETİŞİM DANIŞMANLIĞI: DEEP İLETİŞİM/FİLİZ ÖCAL
SOSYAL MEDYA AJANSI: BLAB

OYUNCULAR: HANDE SORAL (Lale), ÇAĞLAR ERTUĞRUL (Akın), BESTEMSU ÖZDEMİR (Defne), FIRAT ALBAYRAM (Cahit), TARIK ÜNDÜZ (Yusuf), TUĞÇE KURŞUNOĞLU (Nur), CEYDA KASABALI (Didem), OSMAN ALKAŞ (Ahmet), HALDUN BOYSAN (Kelebek Necmi), MURAT EKEN (İşveren), YETKİN DİKİNCİLER

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.