Tolga Sarıtaş’ın istediği rakam çılgına çevirdi

Tolga Sarıtaş, 170 bin lira isteyince olanlar oldu.

Proje için gerçekleştirilen toplantıda ukala tavırlarıyla da herkesi sinirlendirdiği iddia edilen Sarıtaş’ın dudak uçuklatan talebi karşısında Emre Kınay, küplere bindi.

Kınay, genç oyuncunun istediği astronomik ücrete “Oyunculukta senin yaşın kadar tecrübem var. Ben bile bu dizi için bölüm başı 60 bin liraya ‘evet’ dedim. Birkaç dizide oynayınca kendini yıldız mı sandın?” diye tepki gösterdiği iddia edildi. Siniri geçmeyen 46 yaşındaki oyuncunun su şişesini yere fırlatıp senaryoyu da yırtıp attığı konuşuluyor. Bir anda kaşesini 2-3 katına çıkaran Tolga Sarıtaş yüzünden dizi projesi de rafa kalktı.

Bu arada Halit Ergenç, Kıvanç Tatlıtuğ ve Kenan İmirzalıoğlu gibi rol aldığı dizilerle milyonları ekrana kilitleyen ünlü oyuncular, bölüm başı ortalama 120 bin ile 140 bin lira arasında değişen ücretler alıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.