Tolga Sarıtaş’ın dizi aşkı bakın Arıza’daki hangi eski rol arkadaşı çıktı

Tolga Sarıtaş ile Dilara Aksüyek’in yolları Baba dizisinde aşık rolüyle bir kez daha kesişti. Daha önce Arıza dizisinde Füsun karakterini canlandıran Dilara Aksüyek ile Ali Rıza’yı canlandıran Tolga Sarıtaş’ın yolları bu kez Baba dizisinde birleşti. Arıza dizisinde gerçekleşmeyen aşk Baba dizisinde Kadir ve Elif arasında yaşanacak mı? Kadir’in Elif ile tanışması ve yakınlaşması ile yeni bir aşkın gerçekleşmesi yüksek gibi görünüyor.

Show TV’nin sevilen dizisi Baba’da Kadir karakterine hayat veren Tolga Sarıtaş hikayede önemli bir noktada yer alıyor. Başarılı performansı ile dikkat çeken Tolga Sarıtaş hayranlarını mest etmeye devam ediyor.

blank

Baba’da sarsıcı gelişmeler devam ederken dizide kilit noktada yer alan Tolga Sarıtaş’ın canlandırdığı Kadir’in hayatına yeni bir isim dahil oluyor. Bu kişi Dilara Aksüyek’in hayat verdiği Elif karakteri.

Aslında dizi severlerin hatırlayacağı üzere bu iki başarılı oyuncu, daha öncede aynı projede yer almıştı. Yine Show TV ekranında yayınlanan Arıza dizinde rol alan ünlü ikilinin yolları yine kesişti. Arıza dizisinde Füsun karakterini canlandıran Dilara Aksüyek ile Ali Rıza’yı canlandıran Tolga Sarıtaş’ın yolları şimdi de Baba dizisiyle kesişmiş oldu.

Arıza’da Füsun, Ali Rıza’ya aşıktı ancak Ali Rıza dizideki başka bir karakter olan Halide’ye tutkun olduğundan bu aşk karşılık bulamamıştı. Bu sefer Baba dizisinde durumlar daha farklı gelişiyor. Çünkü Baba dizisinde Elif, hikayenin önemli karakterlerinden birisi haline geldi. Yani Arıza’da gerçekleşmeyen aşk Baba dizisinde olabilir.

Tolga Sarıtaş ile Dilara Aksüyek’in yollarının tekrardan kesiştiği Baba’da Kadir karakterinin Elif ile yakınlaşması ile dizi hikayesi hareket kazandı diyebiliriz.

Dilara Aksüyek, Baba dizisinde Fevzi Paktaş’ın kızı Elif Paktaş olarak karşımıza çıktı. Baba’nın Elif’i olarak ekranlarda boy gösteren hem güzelliği hem de yeteneği ile dikkat çeken ünlü oyuncu, yeni dizisi ve set ortamı için şu açıklamalarda bulunmuştu:

“Çok güzel bir karakter sizi bekliyor olacak. Gerçekten çok güzel, ben çok sevdim karakteri. İnşallah izleyici de sever, çok güzel olacak bence. Benim adıma değişik bir şey. Zaten öyle roller tercih etmeye çalışıyorum: Tolga (Sarıtaş) ile daha önce çalışmıştık, kısa bir dönem. Yine beraber çalışıyoruz. Her şey yolunda.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.