Baba dizisi final kararı aldı! Tolga Sarıtaş, oyunculuğa ara verdiğini duyurdu

Show TV ekranlarına Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın paylaştığı Baba dizisi final kararı aldı. Sarıtaş, oyunculuğa ara verdiğini duyurdu.

Başrollerinde Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın yer aldığı, Show TV’nin Baba dizisi, ikinci sezonda reytinglerin düşmesi nedeniyle final yapma kararı aldı. 30. bölümü ile final yapmaya hazırlanan Baba dizisinin final tarihi 27 Aralık 2022 olarak açıklandı.

OYUNCULUĞA ARA VERDİ
Dizinin final yapmasının ardından açıklamalarda bulunan Sarıtaş, projenin yorucu olduğunu dile getirirken bir süre oyunculuğa ara verdiğini açıkladı.

Haluk Bilginer ile birlikte aynı projede yer almaktan duyduğu mutluluğu ifade eden Sarıtaş, dinleneceği süre zarfında başka projelerde yer almayacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.