Tarkan evliliğe ilk adımı attı

Tarkan, ‘müstakbel eşim’ dediği Pınar Dilek ile aile içinde yapılan sade bir törenle sözlendi. Tarabya’daki söz yemeğinde güvenlik önlemleri üst seviyeye çıkarıldı.

tarkan nisan

Tarkan evlilik yolunda ilk adımı attı

Popçu, Pınar Dilek ile önceki akşam Tarabya’daki evinde aile arasında yapılan törenle sözlendi. Her iki tarafın da ailesinin hazır bulunduğu gecede Tarkan, hiçbir masraftan kaçınmadı.

40 kişilik davetli topluluğu için özel bir yemek şirketiyle anlaşan Megastar, evin tüm merdivenlerinde mum yakarak egzotik bir hava yarattı. İkili bu özel anlarının dışarıya sızmaması için de güvenlik önlemlerini üst seviyeye çıkardı.

tarkan nisan1

Tarabya Oteli’ne doğru yol alan araca güvenlik ekibi eskortluk yaptı. Tarkan, kız tarafının gitmesinden sonra ailesiyle yaklaşık 1 saat oturdu. Tarkan, annesi Neşe, ağabeyi Hakan ve kardeşi Adnan Tevetoğlu’nu kapalı garajından uğurlayarak hızlıca evine çıktı. Audi A6 marka araçla oradan ayrılan Tevetoğlu Ailesi, gazetecilerin görüntü aldığı sırada kahkaha attı. Akşam

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.