Soul müziğin efsane ismi Imany, İstanbul’da hayranlarıyla buluşacak

Müzik dünyasında adını “You Will Never Know”, “Don’t Be Shy”, “Slow Down” ve “Take Care” adlı şarkılarıyla duyuran soul müziğin efsane ismi Imany, 7 Eylül’de İstanbul’da hayranlarıyla buluşacak. Imany, Turkcell Vadi’de sahne almaya hazırlanıyor.

İlk albümü “Shape of a Broken Heart” ile üç ülkede platin plak ödülü kazanan ve müzik dünyasında adını “You Will Never Know”, “Don’t Be Shy”, “Slow Down” ve “Take Care” adlı şarkılarıyla duyuran soul müziğin efsane ismi Imany, 7 Eylül’de İstanbul’da konser verecek.

Turkcell Vadi’de sahne alması beklenen Imany, görsel şov eşliğinde 8 çello sanatçısıyla birlikte sevilen parçalarını seslendirecek.

Kariyeri boyunca 3 albüme imza atan sanatçı, 10’un üzerinde tekli çıkardı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.