İsmail Kartal’dan Altay Bayındır’a veda “Yeni serüveninde başarılar diliyorum”

UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-off Turu ilk maçında Twente’yi 5-1 mağlup eden Fenerbahçe, rövanş öncesi avantaj elde etti. Maçın ardından İsmail Kartal kaleci Altay Bayındır’ın takımdan ayrılacağını açıkladı.

UEFA Konferans Ligi Play-Off Turu ilk maçında sahasında Hollanda ekibi Twente’yi 5-1 gibi bir skorla aşan Fenerbahçe’de teknik direktör İsmail Kartal açıklamalarda bulundu.

Bugün İstanbul’a gelen kaleci Dominik Livakoviç ve Altay Bayındır hakkında konuşan Kartal “Futbolda böyle şeyler var. Birileri gelecek birileri gidecek. Altay Bayındır’da yeni bir serüvene çıkıyor. Kendisine canı gönülden başarılar diliyorum. Livakoviç’le de tanıştım, kendisi çok iyi bir kaleci bize çok şey katacaktır” dedi.

Twente karşılaşması için de değerlendirmelerde bulunan deneyimli teknik adam “Seyircimizin önünde iyi başladık. Avantajlı bir sonuç elde etmek istiyorduk. Twente takımının Hollanda futbolunu iyi yansıtacağını oyuncularımıza anlattık. Bizim yapmak istediklerimizi maçın başında onlar bize yaptı. Hiçbir oyuncumu kısıtlamıyorum. Maçı kazanmak için savunma oyuncularımızın dahi yeri geldiğinde ileri çıkmasını istiyorum. Fred 6 numara ve 8 numara oynuyor. Bizim oyun planımızda 6-8 gibi oynatıyoruz. Mecbur kalırsak onu 6 numarada oynatabiliriz” şeklinde konuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.