ŞOK! O cinayetin arkasındaki isim Gülben Ergen mi?

Söylemezsem Olmaz canlı yayınında Müge Anlı’nın ortaya çıkarttığı Gülben Ergen’le ilgili büyük iddia masaya yatırıldı.

Gülben Ergen’in 1989 yılında öldürülen ağabeyinin katilini öldürttüğü iddiası herkesi şoke etti. Müge Anla’nın araştırdığı Asım Bayram cinayetinin zanlılarından Murat Güneş sorgusu sırasından daha önce işlediği başka bir cinayette kiralık katil olduğunu ve ünlü bir ismin kendisini azmettirdiğini itiraf etmişti. Murat Güneş Gülben Ergen’in ağabeyinin katilini 12 milyon dolar karşılığı öldürdüğünü de itiraf etti. Söylemezsem Olmaz canlı yayınına bağlanan avukat Levent Karakoç konunun çok hassas olduğunu aktarırken bu şartlarda Gülben Ergen’in 30 yıl hapis yatabileceğini belirterek çok çarpıcı açıklamalar yaptı.

YouTube video

Ortaya dökülen bu iddialar hakkında bir yazı da Vakitsiz Horoz editörü Selçuk İnci’den geldi…

Geçtiğimiz hafta Müge Anlı’nın programında bir cinayet daha aydınlandı. Aydınlanan Asım Bayram cinayetini itiraf eden katil zanlısı Murat Güneş, götürüldüğü emniyetteki ifadesinde seneler önce işlediği bir başka cinayet hakkında da itirafta bulundu.

blank

Katil zanlısı Güneş, daha önce işlediği bir cinayetin ölüm emrini çok ünlü bir sanatçının verdiğini itiraf etti. Bu cinayette tetikçilik yaptığını itiraf eden Murat Güneş, cinayeti işlemesi için kendisine söz verilen parayı da alamadığını söyledi.

Müge Anlı’nın programında ortaya atılan bu iddiaları biraz araştırdığımda tarih beni 8 Şubat 2006 senesindeki Hürriyet gazetesinin yaptığı bir habere götürdü.

Haberde; “27 Temmuz 2005’te Antalya Beldibi’nde öldürülen Gürinan Bayramoğlu’nun ağabeyi Gürcan Bayramoğlu mahkeme salonunda, kardeşi Gürinan Bayramoğlu’nu Gülben Ergen’in öldürttüğünü iddia ediyor.

Bayramoğlu ifadesine şöyle devam ediyor. Ölen kardeşim 1988 yılında Gülben Ergen’in ağabeyi Rıfat Ergen’i tabancayla vurarak öldürmüştü, girdiği cezaevinden 1991 yılında afla çıkmıştı. Bu nedenle kardeşimi Gülben Ergen’in öldürttüğünden şüpheleniyorum” diyor.

Gülben Ergen ise 2006 yılında avukatı aracılığıyla mahkemeye şu açıklamayı yapıyor; “Gürcan Bayramoğlu isimli şahıs tarafından ortaya atıldığı iddia edilen ifade ve beyanlar gerçek dışıdır, asılsızdır. Gülben Ergen Erdoğan’ın böyle bir olayla hiçbir ilgisi yoktur, olamaz da. Yazılanlar asılsızdır, iftiradır, çirkindir”

Özetleyecek olursak; Müge Anlı’nın programında ortaya çıkan Murat Güneş, seneler önce Gülben Ergen’in ağabeyi Rıfat Ergen’i öldüren Gürinan Bayramoğlu’nu Gülben Ergen’in talimatıyla öldürdüğünü söylüyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.