Esra Özmen: Kadın sanatçılar sahnede seksi olmalı ama çıplaklığa karşıyım

Özlem Esra Ada’nın hazırlayıp sunduğu Pembe masa’nın bu hafta ki konukları sahnelerin sevilen isimleri Esra Özmen ve Ünsal Yörür oldu. Sahne hayatları ve özel hayatları ile ilgili bilinmeyenleri Uzman Psikolog Özlem Esra Ada’ya anlattılar.

SEDA SAYAN İLE YAŞAMAK HER BABAYİĞİDİN HARCI DEĞİL

Sunucu ve Psikolog Özlem Esra Ada’nın sorularını yanıtlayan Esra Özmen, yakın arkadaşı Seda Sayan’ın Çağlar Ökten ile olan evliliği ile ilgili de konuştu. Seda Sayan’ın enerjisinin çok yüksel olduğunu söyleyen Özmen “ Seda Sayan ile yaşamak her babayiğidin harcı değil, o kadının enerjisi tavan, üç,beş yaş küçük bile olsa onun yanında olmaz daha küçük olması lazım. Seda Sayan zamansız ve yaşsızdır” şeklinde konuştu.

EMEL SAYIN’IN ÖLEMEMESİ GEREKİYOR

Kariyeri ile ilgili soruları cevaplayan Ünsal Yörür Emel Sayın ile olan ve unutamadığı anısını’da anlattı. Yıllar önce beraber Isparta,Yalvaç konserine gittiklerini belirten Yörür “ gittiğimiz yol tek şerit gidiş geliş ve bir tarafı uçurum olan bir yol du. Biz arkada Emel hanım öndeki araç ta gidiyorduk. Yolda bizi arayıp durmamızı söylediler. Emel hanımın menajeri yanımıza gelip öndeki araça siz geçin biz arkadaki araça geçelim Emel hanım korktu dedi ve çok zoruma gitmişti bizi ölüme attılar ama Emel Sayın’ın ölmemesi lazım dediler” şeklinde cevapladı.

blank

KADIN SAHNEDE SEKSİ OLMALI AMA…

Son dönemlerin en çok konuşulan, sanatçıların sahne kostümleri hakkında’da konuşan Esra Özmen “ Kadın sanatçılar sahnede seksi olmalı ama çıplaklığa karşıyım’ Gülşen ve simge aşırı açık giyiniyor ama onlara yakışıyor, ben asla onların giydikleri kıyafetleri giymem kendime yakıştırmam” şeklinde konuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.