Gülben Ergen, şok iddialar karşısında sessizliğini bozdu

Gülben Ergen’den ‘kiralık katil’ tuttu iddiasına jet yanıt…

Müge Anlı’nın programında katil zanlısı Murat Güneş, 10 yıl önce ünlü bir ismin kendisini kiralık katil olarak tuttuğu iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü.

Sosyal medya bu ünlü ismin Gülben Ergen olduğunu düşünürken Ergen’den jet yanıt geldi.

Sosyal medyada günlerdir o ismin Gülben Ergen olduğu iddiaları konuşulurken Gülben Ergen’den imalı bir paylaşım geldi.

Şarkıcı Gülben Ergen konuyla ilgili sessizliğini bozdu ve “ Roma’yı da ben yakmış olabilir miyim” diye paylaşım yaparak iddiaları ti ye aldı.

atv’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ele alınan Asım Bayram cinayetiyle ortaya çıkan bir gelişme şok etkisi yarattı.

82 yaşındaki Asım Bayram’ın katil zanlılarından Murat Güneş’in emniyet yetkililerine bir önceki işlediği cinayet hakkında verdiği bilgiler stüdyoda şok etkisi yarattı.

Murat Güneş, bir önceki işlediği cinayeti ünlü bir ismin azmettirdiğini ve 12 milyon dolara kiralık katil olarak görev aldığını anlattı.

Sorgusu devam eden Murat Güneş, bu cinayetin azmettiricisinin, Türkiye’nin yakından tanıdığı bir ünlü isim olduğunu iddia etti. kiralık katil

‘Adamı bedavaya öldürdük’

Öte yandan ‘Müge Anlı ile Tatlı Sert’ programında emlak zengini Asım Bayramın cinayeti aydınlatıldı. Zanlıların, Bayram’ın cebinden 120 lira çıkınca “Adamı bedavaya öldürdük” dediği ortaya çıktı. Olayla ilgisi olan 3 kişi tutuklandı.

ŞOK! O cinayetin arkasındaki isim Gülben Ergen mi?

Gülben Ergen’den 2. Sayfa’ya özel açıklama

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.