ŞOK! Johnny Depp annesinin tacizine ve şiddetine uğradığını itiraf etti

Dünyaca ünlü oyuncu Johnny Deep ile eski eşi Amber Heard’ın “iftara” davası duruşmasında ortaya çıkan gerçekler ağızları açık bıraktı. Johnny Deep, evlilik süresi boyunca Amber Heard’ın kendisine şiddet uyguladığını iddia etti. Öte yandan Deep, annesiyle ilgili itiraflarıyla gündeme bomba gibi düştü.

2014 yılında evlenen ancak 2017 yılında olaylı bir şekilde boşanma sürecine giren Johnny Depp ile eski eşi Amber Heard “iftira” davasında yeniden karşı karşıya geldi.

blank

İfade veren Deep, eski eşinin kendisine şiddet uyguladığı iddiasında bulundu. Ünlü oyuncu, “Heard hayal kırıklığı ve öfke içinde bana vuruyordu. Başıma televizyonun kumandasını, yüzüme bir kadeh şarap fırlattı.” şeklinde konuştu. Depp, Heard tarafından kendisine yöneltilen şiddet suçlamalarını da reddetti.

ANNESİ HAKKINDA İTİRAFLARDA BULUNDU

Ünlü oyuncu annesi hakkında yaptığı itiraflarla ağızları açık bıraktı. Fiziksel ve sözlü şiddet gören Deep, yaşadıklarını şu sözlerle anlattı:

“O tokatlar yada vurmalar sadece kabullenmeyi ve başa çıkmayı öğrendiğiniz fiziksel acılardı. Babamın, kontrolünü kaybedip anneme bağırdığı, saldırdığı ya da vurduğu hiçbir an olmadı. Babam beyefendiliğini hiçbir zaman bozmadı. En fazla duvarı yumruklardı.

Beş yaşında bir çocuk olarak babamın buna nasıl dayandığını merak ederdim. Onun neden annemi terk etmediğini de. Babam sakinliğini ve soğukkanlılığını koruyabiliyordu. Çocuklarıyla ilişkisini koruyabiliyordu. Babam, annemi terk ederek kendisi için en doğru olanı yapmıştı”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.