Ebru Gündeş ile Sibel Can otel konserlerinden 10’ar milyon TL kazanacak

Yaz aylarına az bir zaman kala Ebru Gündeş ile Sibel Can, anlaşmalarına hız verdi. Yaz sezonu için bir Antalya’daki bir otelle anlaşma imzalayan sahnelerin aranılan isimleri Ebru Gündeş ile Sibel Can’ın 10’ar milyon TL alacağı öğrenildi.

Pandeminin ardından yasakların gevşetilmesiyle daha rahat bir yaz geçirmeye hazırlanan ünlü isimlerden Sibel Can ile Ebru Gündeş’e mevsim şimdiden bereketli geldi.

ANTALYA’DAKİ BİR OTELLE ANLAŞMA İMZALADILAR

Güçlü sesleri ile büyük hayran kitlesine sahip olan Ebru Gündeş ile Sibel Can, yaz sezonu boyunca Antalya’daki bir otelde sahne almak için anlaşma imzaladı. 3 Mayıs’ta konser maratonuna başlayacak olan Sibel Can, Haziran, Temmuz ve Ağustos’ta sahne almaya devam edip seriyi 23 Eylül’de tamamlayacak.

Ebru Gündeş de 1 Temmuz’da konser maratonuna başlayacak. Sibel Can gibi Temmuz, Ağustos ve Eylül’de otelde sahne alacak olan Ebru Gündeş, 16 Eylül’de oteldeki son sahnesini yapacak.

İddiaya göre; Antalya’da toplam 10 konser verecek olan Sibel Can ile aynı otelde 8 konser için sahne alacak olan Ebru Gündeş’in 10’ar milyon TL kazanacağı magazin kulislerinde konuşulmaya başlandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.