ŞOK! İbrahim Tatlıses’in koruması görüntü alan gazetecilere saldırdı

İbo Show’un geçtiğimiz akşam yayınlanan bölümüne İbrahim Tatlıses’in evlilik sürprizi damga vurmuştu. Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses kendisinden 43 yaş küçük sevgilisi Gülçin Karayaka ile evlendiğini duyurmuştu. Gönül evliliği yaptığını duyuran Tatlıses sevgilisi ile Bodrum yolunda görüntülendi.

YouTube video

Dinlenme tesisinde Gülçin Karakaya kahve almak için araçtan inince objektiflere takıldı. Hızla aracına dönen Gülçin Karakaya sorulan evlilik sorulara yanıt vermedi. İbrahim Tatlıses’in korumaları da gazetecileri darp ederek görüntü alınmasını engellemeye çalıştı. Gazetecilerle korumalar arasında yaşanan gerginlikten faydalanan İbrahim Tatlıses şoförüne bas gaza talimatı verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.