ŞOK! Ağrı kesici sandı, AirPods yuttu

Carli Bellmer adlı bir TikTok kullanıcısı Apple AirPods’larından birini yanlışlıkla ibuprofen olduğunu düşünerek yuttuğunu açıkladı.

Son zamanlarda Apple’ın kablosuz kulaklığı AirPods’u kaza ile yutanların haberleri sık sık geliyor. Bunlara bir yenisi daha eklendi. TikTok’ta kullanıcı adı @iamcarliiib olan ve 3.300’den fazla takipçisi olan 27 yaşındaki Bellmer, hap yerine yanlışlıkla AirPods’unu yuttu. Bellmer, başına gelenlerin hikayesini TikTok’ta yayınladı.

Bellmer, ‘Yatağa giriyordum ve bir elimde ibuprofen 800 mg, diğer elimde sol AirPods’um vardı’ dedi. Boston’da yaşayan Bellmer, ibuprofen olduğunu düşündüğü şeyi ağzına attığını ve suyla içtiğini öne sürdü. Ancak içtiği şey ibuprofen değil, AirPods’unun tekiydi.

‘AKLIMI KAÇIRIYORUM’

Ağlayarak bunun ibuprofen olmadığını anladığını, kusmayı denediğini ama çıkmadığını söyleyen TikTok kullanıcısı, ‘aklımı kaçıyorum’ ifadesini kullandı.

Bazı sosyal medya kullanıcıları, Bellmer’in AirPods’u ağrı kesici hap zannedip içtiği iddiasını sorgulasa da onun hikayesini inandırıcı bulanlar da oldu. TikTok kullanıcısı bunu doğrulamak için bir röntgeni olduğunu söyledi.

Bellmer, ‘Kulaklığı tekrar geri almadım ama vücudumdan attığımı biliyorum. Midemde olduğunu biliyordum ve artık olmadığını da biliyorum’ dedi.

AirPods’un hala iPhone’a bağlı olduğunu ortaya çıkardı. Hatta kullanıcı, AirPods’un midesinin içindeyken bir arkadaşına gönderdiği bir sesli notu da paylaştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.