After Life’ın 3. sezonu yolda! Ricky Gervais duyurdu!

İngiliz komedyen ve oyuncu Ricky Gervais, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hayranlarına güzel haberi verdi. Gervais, Netflix dizisi “After Life”ın üçüncü sezonunun yakında geleceğini duyurdu.

Başrolünde, Ricky Gervais’in yer aldığı ilk sezonu Mart 2019, ikinci sezonu Nisan 2020’de yayınlanan ve büyük beğeni toplayan dizinin 3. sezonu yakında Netflix’te izleyicilerle buluşacak.

Haberi takipçileriyle paylaşan, Gervais paylaşımına, ‘#AfterLife3 yakında geliyor. Şimdiye kadarki en iyi sezon ve söz veriyorum köpek ölmeyecek’ notunu düştü.

Öte yandan, Beyazperde’nin haberine göre, ‘After Life’ın üçüncü sezon çekimleri geçtiğimiz bahar ayında gerçekleşti. Dizinin senaristi, yönetmeni ve başrol oyuncusu Ricky Gervais’e kadroda eşlik eden oyuncular arasında, Tom Basden, Tony Way, Diane Morgan, Mandeep Dhillon, Kerry Godliman, David Bradley, Ashley Jensen, Paul Kaye ve Penelope Wilton gibi isimler yer alıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.