Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı, bir kez daha ayrılık haberleriyle gündeme geldi

Yılbaşında Hollanda’da dünyaevine giren Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı, bir kez daha ayrılık haberleriyle gündeme geldi. Burcu Kıratlı sosyal medya hesabından Akçıl soyadını sildi, şarkıcı eşi Sinan Akçıl’ın da eşini takipten çıkarması dikkat çekti.

Defalarca kez ayrılacakları konuşulan çiftten, Burcu Kıratlı’nın sosyal medya hesabından eşini takip etmeyi bırakması bu iddiaları güçlendirdi.

SİNAN AKÇIL DA EŞİNİ TAKİPTEN ÇIKARDI

Burcu Kıratlı geride bıraktığımız akşam eşi Sinan Akçıl’ın soyadını instagram hesabından sildi ve birlikte göründükleri fotoğrafları da sosyal medya hesabından çıkardı. Bunun dışında Sinan Akçıl da eşini takipten çıkardı. İkilinin bu hareketleri çiftin boşanma yoluna girdikleri şeklinde yorumlandı.

Şarkıcı ve söz yazarı Sinan Akçıl, Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da 23 Aralık 2018’de evlenme teklifi yaptığı oyuncu Burcu Kıratlı ile geçtiğimiz ocak ayında yine aynı şehirde nikah masasına oturmuştu. Yakın dostlarının katıldığı törende, nikâhı Türkiye’nin Amsterdam Başkonsolosu Engin Arıkan kıymıştı.

Burcu Kıratlı nikah sonrası sosyal medya hesabından yaşadığı mutluluğu şu sözlerle dile getirmişti:

“Masalsı ama çılgın… ‘Lunapark gibi bir hayatımız olacak, seninle’ dediğinde… Küçük çocuk sevinciyle baktık birbirimize ve güldük. Her saniyesi öyle gerçekten. Yeni yılım ve bundan sonraki her yıllarım seninle daha güzel, daha gerçek ve daha lunapark olacak.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.