Sinan Akçıl ilk kez Artvin’de konser verdi

Gençlik ve spor Bakanlığı’nın ‘Gsb Hep Yanında’ projesi kapsamında 81 ilde üniversite öğrencileri ile buluşacak olan Sinan Akçıl projenin 2. Konserini Karadeniz’in incisi Artvin’de verdi. Çoruh üniversitesi merkez yerleşkesinde yapılan konserde yaklaşık 20 bin Artvinli Sinan Akçıl şarkıları ile eğlenceli vakit geçirdi.

Konser öncesi öğrenci yurdunu ziyaret eden ve öğrenciler ile sohbet eden Akçıl basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Artvin’e ilk kez geldiğini belirten akçıl ‘ Doğasına hayran kaldım yeşilin diyârında olmaktan çok mutluyum çok heyecanlıyım ilk kez Artvin’de konser vereceğim GSB Hep Yanında projesi çok güzel gidiyor daha çok şehrimize gitmek daha çok öğrencimiz ile buluşmak istiyorum bu sene hedefimiz 1 milyon izleyiciye ulaşmak bunun için tüm ekip canla başla çalışıyoruz dedi.

SAHNEYE PİZZA SİPARİŞİ

Artvin Çoruh üniversite konseri öncesi sosyal medyadan gelen bir mesajı paylaşan Akçıl mesajda şöyle yazıyordu ‘ abi konserine gelmeyi çok istiyorum ama patronum izin vermiyor o saatte çalışıyorum sahneye pizza siparişi verirsen gelmiş ve seni de görmüş olurum’ çok etkilendim ve arayıp sipariş verdik deneyelim bakalım gelecek mi diyerek sahneye çıktı 4. Şarkıdan sonra siparişi getiren kuryeyi sahneye alan Akçıl kuryenin hayalini de gerçekleştirmiş oldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.