ŞOK! Beren Saat, yeni bir romantik ilişkiye yelken mi açtı?

Kenan Doğulu ile evliliğinde 6 aydır sorunlar yaşadığı söylenen oyuncu Beren Saat’in Fransız bir DJ olan Maga ile yakınlaştığı öne sürüldü.

İddiaya göre eşi Kenan Doğulu’nun bir konserini bile izlemeyen Beren Saat’in, Fransız DJ’in performansını izlemek için Çeşme’nin yolunu tuttuğu söyleniyor.

İkilinin sosyal medya hesabında takip etmeleri kafaları karıştırıyor…

Posta yazarı Uğur Alpakar, çok konuşulacak bir dedikoduyu köşesine taşıdı:

Uğur Alkapar’ın ifadeleri şöyle:

“2014’te evlendiği Kenan Doğulu ile evliliğinde yaşadığı krizi bir türlü çözemeyen Beren Saat, ayrı bir eve çıkmıştı. Bu yaz birlikte tatil yapmayan çift az görüşmeye başladı.

Görünen o ki araları gittikçe daha da açıldı. Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada Beren Saat olduğu iddia edilen bir kadının karanlıkta, yanında başka bir erkekle çekilmiş pozları dolanmaya başladı.

Söylentiye göre oyuncu, Fransız DJ Maga ile yeni bir romantik ilişkiye yelken açtı. Eldeki veriler şunlar: Gece pek dışarı çıkmayan Beren Saat, 7 Ağustos’ta Tepebaşı’ndaki Klein Garten’da pikapların başına geçen DJ Maga’yı dinlemeye geldi.

Oyuncu, Maga’nın Çeşme’de 9 Ağustos’ta Sommer Klein’daki sahnesinde de en öndeydi. 14 Ağustos’ta Çeşme’de, 18 Ağustos’ta Bodrum’da konser veren eşini dinlemeye gitmeyen Beren Saat, DJ Maga’nın peşinden Çeşme’ye koşmuştu.

Bu arada Beren Saat ve Maga Instagram’da birbirlerini takibe aldı. Durum böyleyken, aşk var mı yok mu siz karar verin.”

ŞOK! Beren Saat, Kenan Doğulu’ya ihanet mi etti?

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.