Sıfır Bir – “Bir Zamanlar Adana’da”nın 4.sezonunun yayın tarihi belli oldu

BluTV’nin fenomen haline gelen ve çok geniş bir kitlenin takip ettiği dizisi Sıfır Bir – “Bir Zamanlar Adana’da”nın 4.sezonunun yayın tarihi belli oldu. Takipçilerinin uzun süredir heyecanla beklediği dizinin 4. sezonu 7 Haziran’da BluTV’de başlıyor.

Yayınlanmaya başladığı günden bu yana farklı kitlelerce büyük beğeni toplayan ve her sezonu heyecanla takip edilen Sıfır Bir – “Bir Zamanlar Adana’da”nın heyecan dolu sezon finalinin ardından takipçileri merakla yeni sezon tarihini bekliyordu. Geçtiğimiz haftalarda çekimlere başlayan ve son olarak yayınlanan afişiyle de övgüler toplayan dizinin 4. Sezonu 7 Haziran’da BluTV’de başlıyor.

Sıfır Bir – “Bir Zamanlar Adana’da” Adana’nın Hürriyet Mahallesi’nde bir grup gencin illegal olaylara karşı giriştikleri mücadeleyi anlatıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.