Merakla beklenen o özellik Instagram’a geliyor

Popüler fotoğraf ve video paylaşım platformu Instagram sessize alma özelliği için beklenen açıklamayı yaptı.

Sosyal medya devi Facebook’un bünyesinde bulunan Instagram uzun zamandır gelmesi beklenen özelliği sonunda kullanıcıları ile buluşturuyor.

Önümüzdeki günlerde kullanıcıların beğenisine sunulacak güncelleme ile Instagram sessize alma özelliğini tüm kullanıcılarına sunacaklarını açıkladı.

Başka bir deyişle söz konusu Instagram güncellemesi ile bundan böyle akışınızda görmek istemediğiniz profilleri sessize alabileceksiniz.

Peki önümüzdeki günlerde kullanıma girecek Instagram’ı sessize alma özelliği nasıl çalışacak?

Arkadaş listenizde yer alan bir kişinin profili sessize alsanız bile bu kişinin profilini görmeye devam edebileceksiniz. Zira sessize aldığınız kişiyi arkadaş listenizden çıkarmıyorsunuz, sadece ana sayfanızda bu kişinin paylaşımlarının yer almamasını sağlıyorsunuz.

Yani tıpkı Facebook platformunda olduğu gibi söz konusu kişi ile arkadaş kalacak ancak gönderi almayı durduracaksınız.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.